Teljesség-ébresztő
tanfolyamok
Trénerképző
Ericksoni hipnózis
NLP
Betűvetés
Kreativitás
Álmok
A belső kert
Masszírozás
Nyelvjóga
Online-tanfolyamok
Egyéni tanácsadás
Eseménynaptár

Az idő habarcsa

Talán eddig a pillanatig nem is gondoltál bele teljes mélységében abba, hogy a jövőnket mennyire mi teremtjük. Noha a jövő még nem létezik, egyszercsak eljön – valami, amit – jobbára tudattalanul – magunk elé vetítünk. Vajon azt alkotjuk-e meg így, amit szeretnénk? Az emberek ritkán veszik észre, hogyan hozzák létre és tartják fenn a valóságukat (beleértve a problémáikat is) a gondolataikkal. Milyen lenne ezentúl a valódi céljaidat, sőt, a vágyaidat szilárdítani meg a kibontakozó időben?

 

Időkapuk

Ezen a tanfolyamon elkezdheted felfedezni és – ha úgy tetszik – módosítani, hogy miképpen helyezel el valamit az időben magadnak és másoknak. Ennek a fő eszközei hipnotikus nyelvi minták, amelyek időben meghatározott irányba hívják a hallgató tudatát. A segítségükkel többek között állandóból átmenetivé varázsolhatunk valamit és viszont; a múlt részévé tehetjük, amit abba akarunk hagyni; előkészíthetjük, majd fokozatosan megteremthetjük a jövőben a céljainkat, sőt, el is utazhatunk a jövőbe, mely utána megtörtént valóságként hathat ránk.

 

Hamarosan

a gyakorlatban is megtapasztalhatod, hogyan is működnek ezek a minták. Hogy melyik témába mennyire merülünk bele, az attól is függ, hogy neked melyik időszerű. Ezért addig is érdemes lehet odafigyelni a saját gondolataidban, valamint a mások beszédében felbukkanó időbeli előfeltevésekre, időhatározókra, az igeidőkre és egyéb, idővel kapcsolatos kifejezésekre. Hogyan ejtik az emberek önmagukat és a környezetüket – hasznos vagy kevésbé hasznos – transzba azzal, ahogyan az időről beszélnek?